جمعی از شهروندان و مسئولین تفرشی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی ندای تفرش خواسته های خود را از استاندار اینگونه مطرح کردند .

مومنی امام جمعه تفرش :تامین اعتبارات عمرانی جهت ساخت و توسعه مراکز دینی و فرهنگی شهرستان مانند مصلی ، استاد سرا، دارا القرآن و ساخت حوزه علمیه خواهران که یکی از نیازهای زیر بنایی دینی در تفرش محسوب می شود.

عبدالناصر ذوالفقاری نائب رییس شورای شهر تفرش :اجرایی کردن تعهدات استاندار قبلی که هنوز انجام نشده است مانند ساخت ساختمان شهرداری ،جاده گیان ، آب هفتیان که صورتجلسه نیز شده است .

اردلان زیلابی مدیریت شبکه بهداشت تفرش :تامین نیروی انسانی تخصصی مثل پرستار ، ماما ،تخصیص اعتبارات عمرانی جهت بهبود مراکز درمانی که با توجه به فرسودگی محیطی نیازمند تجهیزات عمرانی هستند .

زهرا امینی سرپرست اداره بهزیستی تفرش :افزایش هزینه درمان و نیروهای پرسنلی از مهمترین نیازهای مددجویان است.

سعید قربانعلی جوان نخبه تفرشی : برگزاری نمایشگاههای علمی مانند نمایشگاه کتاب ،فرهنگی مانند قرآن با درجه علمی متوسط به بالا جهت برطرف کردن نیازهای دانشجویان، برگزاری همایش ها و کنفرانس های علمی در شهر پرفسور حسابی ، تعمیر و راه اندازی مجدد استخر ، ساخت سینمااز مهمترین نیازها است.

محمد حبیبی یکی از جوانان نخبه تفرشی و مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش : تخصیص اعتبارات جهت ساخت پروژه خانه فرهنگ در دانشگاه تفرش.

اعظم عسگری کارمند :عدم وجود امکانات رفاهی و تفریحی ویژه بانوان به خصوص بانوان شاغل ، عدم وجود حمایتهای معنوی از زنان شاغل دارای فرزند و زیاد بودن ساعت کاری بانوان در برخی از موسسات.

معصومه بیاتی معلم :کمبود امکانات تفریحی ، ورزشی با امنیت بالا مانند استخر ، سینما ، پارک بانوان .

مهدی قربانعلی کارمند : فکری به حال حادثه ساز بودن گردنه گیان ، مشکل کم آبی تفرشی ها شود.

سارا حدادیان جوان تفرشی : پارک بانوان ، پیست دوچرخه سواری بانوان ،مجتمع فرهنگی و تفریحی مخصوص خانواده ها 

اما نظر سنجی سایت ندای تفرش که مخاطبان در طول یک هفته در قسمت نظر سنجی به مهمترین خواسته های خود اشاره کرده اند : 

50درصد از شرکت کنندگان در این نظر سنجی خواستار حل شدن بحث های اشتغال جوانان ، 16درصد خواستار عمرانی و زیبایی شهر ،20درصد در ارسال ایمیلهایی به ندای تفرش خواستار توجه خاص مسئولین به امر ازدواج و افزایش وام های ازدواج ، 14درصد خواستار حل مسائل فرهنگی شهر بوده اند.

گفتنی است باتوجه به وجود آثار باستانی و تاریخی زیادی در تفرش و قولهای مسئولین جهت افتتاح اداره میراث فرهنگی در تفرش و عدم تحقق این وعده ها،بهتر است توجهی به این امر شود .

طرح های میراث فرهنگی مانند شهر زیر زمینی تفرش ،رصد خانه تفرش،و...بازسازی شهر زیر زمینی تفرش که یکی از بزرگترین شهرهای زیر زمینی است و تاکنون حدود 35درصدانجام شده و اخیراً به علت عدم بودجه تعطیل شده است .رصد خانه تفرش یکی از پروژه هایی است که حدود 20درصد انجام شده است و نیازمند اعتبارات و همکاری ها جهت ساخت است.

لازم به ذکر است که باتوجه به نفوذ ماهواره ها و عدم وجود آنتن های دیجیتال در روستاهای تفرش که هم اکنون فقط 4شبکه را دریافت می کنند که این مشکل نیز با تخصیص اعتبارت نیز مرتفع خواهد شد .در قسمت روستاهای تفرش علاوه بر کمبود آب از نعمت گاز در برخی از روستاها بی بهره هستند .


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: اجتماعی ، ،
برچسب ها : ,,,


تاريخ : جمعه 20 تير 1393 | 21:44 | نویسنده : علی رضا جعفری |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.